Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
08/03/2017
Les noves bases prioritzen el reconeixement de l’esport de base i redueixen el nombre de guardonats.
 

L’AJUNTAMENT REINVENTA L’HOMENATGE ALS ESPORTISTES DESTACATS DE L’ANY

Les noves bases prioritzen el reconeixement de l’esport de base i redueixen el nombre de guardonats.

Maó, 8 de març de 2017

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha decidit introduir importants canvis en els premis que cada any serveixen per homenatjar als esportistes de Maó més destacats de l’any.

El regidor Carlos Montes, ha explicat que “l’àrea d’Esports continua cercant fórmules per fomentar, donar suport i visibilitzar totes les entitats esportives de la ciutat”, i ha afegit que “sense oblidar-nos dels reconeixements als esportistes d’elit, en aquesta ocasió hem creat unes bases per homenatjar els esportistes més joves, que per mèrits propis hagin destacat en la seva disciplina”.

Montes també ha assenyalat que “la concepció d’aquestes bases té la intenció de valorar l’esforç que fan els esportistes, els clubs i les famílies durant el desenvolupament i progressió de l’etapa més important de l’esportista”, i ha recordat que “valors com el respecte, la companyonia, la humilitat, l’esforç o la dedicació, s’adquireixen a les edats més primerenques, i és aquí on hem de posar tots els nostres esforços, per així tenir els millors esportistes del futur”.

Finalment, Montes ha subratllat que "l’esport de base i les mal anomenades ‘petites entitats’, han estat una prioritat per a aquest equip de govern, ja que estem convençuts que el suport que puguin rebre des de les institucions, després té un retorn social que enriqueix la nostra ciutat”.

Categories

S’estableixen els següents reconeixements:

- A la Millor Esportista Femenina
- Al Millor Equip Femení
- Al Millor Esportista Masculí
- Al Millor Equip Masculí
- Al Mèrit Esportiu (esportistes en actiu o per tota la seva trajectòria)

Elecció dels homenatjats

La data límit de presentació de les candidatures serà el 17 de març, i les podran presentar qualsevol persona o entitat, tenint en compte els mèrits esportius aconseguits durant l’any 2016 o en la temporada 2015/16.

L’elecció anirà a càrrec d’un jurat, en la composició del qual estaran integrats els membres de la Comissió Tècnica i que, en suma, estarà format per:

- El regidor d’Esports
- 2 tècnics/tècniques de la Regidoria d’Esports
- 5 representants socials que, per la seva trajectòria, tenguin o hagin tingut relació amb l’esport base, directament o indirectament

En el cas de les categories individuals, l’Ajuntament homenatjarà a un màxim de tres candidatures, i fins a un màxim de dues en el cas de les categories per equips. El dia 30 de març es reunirà el jurat, i s’aixecarà acta de la decisió que prenguin.

Lliurament de guardons

El resultat final es donarà a conèixer públicament durant la gala de lliurament dels guardons, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Maó, el pròxim 8 d’abril. L’acte tindrà caràcter festiu i coincidirà amb la celebració de la Fira de l’Esport i de la cursa Corre Mô.

Els homenatjats rebran una subvenció de 500 euros, en el cas dels esportistes individuals, i de 1000 euros en el cas dels equips, que s’hauran de destinar a material esportiu o a inversions relacionades amb l’esport. A més, s’entregarà una medalla commemorativa.

Podeu consultar les bases completes al final d'aquesta pàgina.


Imatge