Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
06/03/2017
Aquest dijous, 9 de març, Pere Fraga presentarà l’estudi que ha elaborat sobre l’estat dels arbres de la ciutat, que inclou propostes per a la millora de la seva gestió.
 

PRESENTACIÓ DE L’ESTUDI SOBRE L’ARBRATGE DE MAÓ

Aquest dijous, 9 de març, Pere Fraga presentarà l’estudi que ha elaborat sobre l’estat dels arbres de la ciutat, que inclou propostes per a la millora de la seva gestió.

Maó, 6 de març de 2017

Aquest dijous, 9 de març, a les 20.00 hores, la Sala d'Actes de l’Ajuntament acollirà la presentació pública, oberta a tota la ciutadania, de l’esquema i els continguts de l’Estudi sobre les propostes de gestió de l’arbratge urbà de Maó, a càrrec del seu autor, el botànic Pere Fraga, que estarà acompanyat pel regidor de Microciutat, Parcs i Jardins, Manolo Lora.

Un dels objectius i finalitats d'aquest elaborat treball és que quedi integrat globalment en tot el conjunt de la documentació municipal disponible sobre aquest tema; i, així mateix, que el document pugui ser actualitzat fàcilment.

L’estudi analitza els més de 3.800 arbres radicats a tota la zona urbana: on estan situats, a quins carrers, places i jardins. D’altra banda, l’estudi es refereix a totes les espècies i al seu estat actual.

Manolo Lora ha explicat que “entenem que resulta molt important disposar d'aquest inventari, així com de la informació que ens facilita, perquè, d’aquesta manera, podem saber i conèixer més clarament el comportament de tots els arbres urbans de Maó. En definitiva, tractam d’analitzar i avaluar millor els conflictes que puguin presentar amb l'entorn”.

Lora també ha assenyalat que “estem, sense cap dubte, davant una eina bàsica per millorar la nostra gestió, en aspectes tan diversos com l'ambiental, l'econòmic i la reducció de conflictes en tot el nostre arbrat”.

Aquest estudi permetrà oferir als Serveis Tècnics municipals uns objectius clars a l’hora d’avançar cap a una millor i més eficient gestió de l'arbrat urbà, de manera que aquesta pugui ser més sostenible en tots els seus aspectes.


Imatge 

Tornar