Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
02/03/2017
L’Ajuntament de Maó posa en marxa els projectes mixtos d’ocupació i formació IMPULS i INTROM@Ó, per mitjà de la convocatòria de subvencions per finançar programes públics d’ocupació-formació per a persones desocupades de 30 anys o més.
 

ES POSEN EN MARXA ELS PROJECTES MIXTOS D'OCUPACIÓ I FORMACIÓ IMPULS I INTROM@Ó

Maó, 2 de març de 2017

L’Ajuntament de Maó posa en marxa els projectes mixtos d’ocupació i formació IMPULS i INTROM@Ó, per mitjà de la convocatòria de subvencions per finançar programes públics d’ocupació-formació per a persones desocupades de 30 anys o més. La data d’inici és l’1 de març i la finalització el 31 de desembre de 2017.

Els programes públics d‘ocupació-formació són un recurs que els permet adquirir les competències professionals necessàries per a la inserció laboral, ja que s’estructuren amb ensenyaments específics de formació i pràctica professional en un context real de feina.

L’oferta formativa i de treball s’adreça a 10 alumnes treballadors per cada projecte de més de 30 anys, contractats mitjançant un contracte de treball per a la formació i l'aprenentatge, que comptaran amb el suport de personal directiu, docent i administratiu. La formació que s’impartirà al projecte IMPULS serà el certificat de professionalitat complet de Condicionament Físic en Sala d’Entrenament Polivalent, així com dos mòduls formatius de Condicionament Físic amb Suport Musical, de nivell 3. La part laboral del projecte la realitzaran a les instal·lacions esportives municipals. Per la seva banda, el projecte INTROM@Ó se centrarà en un únic certificat de professionalitat en Sistemes Microinformàtics, de nivell 2, i la part laboral es realitzarà als diferents edificis municipals.

Aquests projectes compten amb la participació del SOIB i finançament amb fons de la Conferència Sectorial i de l’Ajuntament de Maó.


Imatge 

 

Tornar