Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
24/02/2017
El departament de Benestar Social, Família i Educació ofereix diferents cursos per millorar les competències lingüístiques i el coneixement de l’entorn.
 

MAÓ OFEREIX FORMACIÓ PER A LA PROVA D’OBTENCIÓ DE LA NACIONALITAT ESPANYOLA

El departament de Benestar Social, Família i Educació ofereix diferents cursos per millorar les competències lingüístiques i el coneixement de l’entorn.

Maó, 24 de febrer de 2017

Els Serveis Socials de l’Ajuntament oferiran una sèrie de cursos de formació gratuïts, adreçats a persones que necessitin millorar les seves competències lingüístiques i ampliar el seu coneixement de l’entorn.

Els cursos s’emmarquen en l’eix d’acollida del Pla Municipal de Convivència i Integració, i són vàlids per a la preparació de la prova per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola (CCSE) i per a la sol·licitud de l’informe d’esforç d’integració.

Els cursos que s’oferiran són els següents:

- Drets i deures i coneixement de l’entorn (24 hores)

- Català (20 hores)

- Castellà (20 hores)

El pròxim dilluns, 27 de febrer, començarà el curs sobre drets i deures, que es desenvoluparà fins al 17 de març, de 13 a 15 hores. El curs constarà de cinc mòduls: valors constitucionals de l’Estat espanyol, valors estatutaris de la comunitat autònoma de les Illes Balears, igualtat entre dones i homes, valors de la Unió Europea i drets humans.

Informació i inscripcions

Serveis Socials de l’Ajuntament de Maó: Cós de Gràcia, 28
Correu electrònic: mediaciocultural@ajmao.org
Telèfon: 971 356700Imatge 

Tornar