Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
20/02/2017
Amb la signatura de l’acord, l’empresa es compromet a cedir un vehicle per dur a terme els desplaçaments dins l’illa dels artistes vinguts de fora.
 

AUTOS MAGÓN RENOVA EL SEU CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB EL TEATRE PRINCIPAL DE MAÓ

Amb la signatura de l’acord, l’empresa es compromet a cedir un vehicle per dur a terme els desplaçaments dins l’illa dels artistes vinguts de fora.

Maó, 20 de febrer de 2017

L’alcaldessa de Maó i presidenta de la Fundació del Teatre Principal de Maó, Conxa Juanola, i el gerent de l’empresa Autos Magón, Estanislao Capó, acompanyats de la gerent del Teatre Principal de Maó, Àngela Vallés, i del regidor de Cultura, Héctor Pons, han renovat recentment el seu conveni de col·laboració.

Gràcies a l’acord, Autos Magón es compromet a cedir un vehicle de la marca Toyota per dur a terme els desplaçaments dels artistes vinguts de fora l’illa per actuar al Principal.

La previsió d’ús del vehicle s’estableix en sis usos trimestrals, i es calcula un màxim de 24 cessions anuals, especialment destinades a trajectes des de l’aeroport fins a l’hotel i a la inversa.

Autos Magón, Benefactor del Teatre Principal de Maó

Amb la signatura de l’acord, Autos Magón tindrà la consideració de Benefactor del Teatre Principal de Maó, i referma, una vegada més, la seva voluntat d’estalonar i seguir col·laborant en el funcionament del Principal.


Imatge 

Tornar