Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
27/01/2017
L’Ajuntament de Maó s’ha encarregat de la gestió dels dos projectes, que han comptat amb la participació de vint alumnes-treballadors
 

FINALITZEN ELS PROJECTES DE GARANTIA JUVENIL AEVUM I ÀMFORA

L’Ajuntament de Maó s’ha encarregat de la gestió dels dos projectes, que han comptat amb la participació de vint alumnes-treballadors

Maó, 27 de gener de 2017

Aquest matí, ha tingut lloc a l’Ajuntament l’acte de cloenda dels projectes AEVUM i ÀMFORA. L’alcaldessa Conxa Juanola i el regidor Carlos Montes s’han encarregat de donar la benvinguda als alumnes i, tot seguit, aquests han fet una breu exposició de les seves impressions personals, acompanyades de fotografies preses al llarg de l'any que han treballat i s'han format. Finalment, s’ha procedit a l’acte d’entrega de diplomes, que també ha comptat amb la participació de la regidora Águeda Reynés.

Projectes de Garantia Juvenil

Els projectes AEVUM i ÀMFORA s’emmarquen dins el Pla de Garantia Juvenil, posat en marxa per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern Balear, i compten amb la participació del SOIB i el cofinançament del Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i del Fons Social Europeu (FSE), així com amb fons de l’Ajuntament de Maó. A través de la convocatòria del SOIB, els alumnes han estat contractats pel consistori maonès, que s’ha encarregat de la gestió dels projectes.

Projecte AEVUM

Els alumnes participants en el projecte AEVUM han rebut certificats de professionalitat en l’àmbit dels serveis a la comunitat i socioculturals, en àrees com la dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil i l’atenció sociosanitària a persones dependents.

Durant aquests mesos, els alumnes han dut a terme tasques auxiliars i de suport al personal de la Residència Geriàtrica de Maó, i han realitzat treball efectiu donant suport a les diferents escoletes infantils del municipi, al Poliesportiu Municipal i al Casal Jove.

El projecte AEVUM ha tingut una durada d’un any i ha comptat amb la participació de 10 alumnes-treballadors. El projecte ha comptat amb una subvenció de 239.957,63 euros.

Projecte ÀMFORA

ÀMFORA és un projecte d’interès general i social, que ha consistit en la recollida d’informació i gravació de dades i arxiu de documentació relacionada amb les activitats econòmiques que es duen a terme al municipi. Els alumnes participants han obtingut el Certificat de Professionalitat en Operacions de Gravació i Tractament de Dades i Documents.

El projecte ha comptat amb la participació de 10 alumnes-treballadors i de dos docents, que han impartit el certificat de professionalitat d’operador gravador de dades, de nivell 1, així com classes de matemàtiques, castellà i català. El projecte ha comptat amb una subvenció de 165.303,28 euros.Imatge 

Tornar