Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
23/11/2016
El curs reflexionarà sobre qüestions com els límits que posem als nens, la gelosia entre germans o els diferents rols que adopten els membres de la família
 

COMENÇA UN NOU TALLER DE FAMÍLIA ADREÇAT A PARES I MARES AMB INFANTS A INFANTIL I PRIMÀRIA

El curs reflexionarà sobre qüestions com els límits que posem als nens, la gelosia entre germans o els diferents rols que adopten els membres de la família

Maó, 23 de novembre de 2016

Demà dijous, 24 de novembre, començarà un nou taller de família, adreçat a pares i mares amb fills a infantil i primària. El curs, gratuït, constarà de set sessions quinzenals, que tindran lloc els dijous de 18 a 20 hores al CEIP Maria Lluïsa Serra, i l’impartirà la psicòloga Carme Curcó.

El taller reflexionarà sobre qüestions com els límits que posem als nens, la gelosia entre germans o els diferents rols que adopten els membres de la família.

Maó, ciutat educadora

Els Tallers de família arriben enguany a la setzena edició i ho fan amb el mateix esperit amb què van ser concebuts: el d’assessorar, acompanyar i donar suport als pares i mares en la seva tasca educadora per, en darrer terme, afavorir el creixement personal dels fills, fomentar la seva autonomia i benestar, facilitar el trànsit entre les diferents etapes vitals i educatives, treballar els vincles familiars i la confiança i enfortir la convivència al si de les famílies.

Aquesta iniciativa, doncs, ja compta amb un llarg recorregut en el marc de les actuacions municipals en matèria educativa i familiar, i respon a l’adhesió de Maó, l’any 2007, a la Carta de Ciutats Educadores, mitjançant la qual la ciutat va fer seu el compromís de traslladar el concepte de “ciutat educadora” a les polítiques locals concretes.

Vies d’inscripció

En persona: Àrea de Serveis Socials i Àmbit Socioeducatiu, Cós de Gràcia 28 (Maó)

Per correu electrònic: tallersdefamilia@ajmao.org

Per telèfon: 971 356 700. De dilluns a divendres, de 9.00 a 14.30 h

Imatge 

Tornar