Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
       
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman
Publicar en facebook  Publicar en twitter  Publicar en google+

Imatge
07/11/2016
Laia Obrador ha explicat que en total hi haurà onze tallers, l’objectiu dels quals és “posar a l’abast espais per compartir experiències, moments, dubtes i angoixes del procés de criança de la infància i l’adolescència”.
 

L’AJUNTAMENT PRESENTA UNA NOVA EDICIÓ DELS TALLERS DE FAMÍLIA

Laia Obrador ha explicat que en total hi haurà onze tallers, l’objectiu dels quals és “posar a l’abast espais per compartir experiències, moments, dubtes i angoixes del procés de criança de la infància i l’adolescència”.

Maó, 7 de novembre de 2016

Aquest matí, la regidora d’Educació, Laia Obrador, ha presentat al CEIP Maria Lluïsa Serra de Maó els Tallers de família 2016-2017, una iniciativa promoguda per l’Ajuntament que enguany arriba a la 16a edició. Durant l’acte de presentació, la regidora ha estat acompanyada per Pilar Ainsa, mestra de Primària, i Natàlia Roig, en representació de les famílies.

Laia Obrador ha explicat que “la família, l’escola i la ciutat són els protagonistes d’aquest programa” i ha afegit que en total hi haurà onze tallers, l’objectiu dels quals és “posar a l’abast espais per compartir experiències, moments, dubtes i angoixes del procés de criança de la infància i l’adolescència, perquè pensem que el fet d’educar és una de les tasques més importants i difícils”.

Obrador també ha assenyalat que “la funció de l’Ajuntament és donar suport i col·laborar amb les tasques de la família i l’escola, i amb aquest objectiu, una vegada més, programem els Tallers de família, que aquest any, ben igual que l’any passat, cobreixen totes les etapes educatives, de 0 a 3 anys fins a l’adolescència”.

Per la seva banda, Pilar Ainsa ha recordat que “com a escola hem d’acompanyar a les famílies, i va molt bé que ho puguem fer a través de tallers com els que ofereix l’Ajuntament”, i ha subratllat que “si la família està bé, després els fillets també estaran bé dins l’escola, i això és bàsic”.

Finalment, Natàlia Roig, ha animat a totes les famílies a participar i ha recalcat que “es tracta de compartir, de viure i d’explicar les experiències personals, sempre de la mà del professional que hi ha en els tallers, i això facilita la feina que fem a casa d’educar”.

Els tallers programats són els següents:

Amb infants de 0 a 3 anys
Amb Carme Curcó, psicòloga

Amb infants a infantil i primària
Amb Carme Curcó, psicòloga

Trànsit de primària a secundària (fills i filles a 6è)
Ernest Fortuny, mestre

Amb fills i filles preadolescents (13-14 anys)
Amb Cati Pons, psicòloga

Amb fills i filles adolescents (15-16 anys)
Violant Agut, educadora social i tècnica en família

Per a mares adolescents i joves
Amb Noelia Guillén i Desirée Pons, educadores socials

Grup de mares soles
Amb Yolanda Arribas, treballadora social

Amb violència filioparental
Amb Irene Inchaustegui, pedagoga i terapeuta familiar, i Violant Agut, educadora social i tècnica en família

Pares i mares separats
Amb Cati Pons, psicòloga

Per a famílies amb fills i filles adoptats
Amb Irene Inchaustegui, pedagoga i terapeuta familiar

Germans d’infants amb malalties greus
Amb Irene Inchaustegui, pedagoga i terapeuta familiar

Al final de la pàgina trobareu el programa complet en pdfImatge