Buscar
     
 

Festes patronals

Les festes patronals menorquines harmonitzen un viu folklore tradicional i una creativa participació popular. Acomodades sempre a les canviants circumstàncies dels temps i dels costums, formen part de la pròpia història del poble de Maó i el seu terme.

Les normes que aquí presentam, que fan referència a les colcades i altres actes tradicionals del terme municipal de Maó, no consideren, de cap manera, la nostra festa com una celebració fossilitzada i inalterable, sinó que més tost la valoren com un intent de posar per escrit la tradició oral i les innovacions que s’hi han produït.

Tot i açò, aquests protocols tenen vocació de permanència, ja que és precisament la continuïtat en la vigència la que dóna força a la tradició.


Si el poble coneix els protocols, podrà vetllar millor, amb la seva participació, perquè tot es desenvolupi a plena satisfacció.


Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar