Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Primer Festival de Sopes del Món

La sopa és un plat universal per la seva senzillesa: foc, aigua, una olla i el que tingueu a mà. Per això, cada poble, cada cultura o cada grup humà té la seva pròpia sopa; o, fins i tot, les seves pròpies sopes. I, ben igual que passa amb les persones, totes són semblants però --a la vegada-- totes són diferents.

A més, la sopa també simbolitza el sentiment de comunitat, perquè, des de temps immemorials, les comunitats s’han agrupat al voltant d’aquest plat, de diferents formes. En conseqüència, la sopa és l’excusa perfecta per trobar-nos, per conèixer-nos i per compartir vivències devora aquest aliment. I, al mateix temps, serveix per reivindicar l’espai públic com un espai de construcció cultural comunitària.

PEr tot això l’Ajuntament de Maó organitza el 14 de desembre de 2019 el I Festival de Sopes del Món, que es durà a terme a Es Claustre, i persones i entitats estan convidades a participar, sigui preparant una sopa o tastant-les.


Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia