Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

TREBALL i ocupació.

Servei de Formació i Ocupació

El Servei de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Maó, té entre els seus objectius el de contribuir a la plena ocupació, l'ocupació estable i de qualitat així com el d'afavorir un mercat de treball inclusiu que permeti la cohesió territorial.
 

Volem impulsar i promoure les línies de treball que permetin desenvolupar programes i actuacions que afavoreixin la inserció laboral. També aquelles altres que facilitin la unificació d'informació dels recursos i serveis d'àmbit local, autonòmic, nacional i europeu.
 

És a dir, que treballarem per augmentar la intensitat i l'eficàcia de les polítiques actives públiques dirigides a millorar les oportunitats d'ocupació.
 

El Servei de Formació i Ocupació com a servei proper a la ciutadania, interessat per les seves necessitats, aposta per la capacitació professional i l'ocupació de qualitat. Mitjançant la cooperació amb altres agents socials i econòmics, amb una gestió eficaç i personal, vol contribuir a que Maó sigui una ciutat emprenedora, professional i innovadora en què s'aprofiti el talent local i el capital humà.


Objectius

  • Potenciar l'ocupabilitat de les persones i incentivar la inserció laboral.
  • Adequar l'oferta formativa de formació a les necessitats del mercat de treball.
  • Promoure la qualificació i la millora competencial.
  • Informar, assessorar i orientar sobre els recursos existents per incrementar la inserció laboral.
  • Promoure la utilització i la formació de les noves tecnologies

Línies d'actuació

Volem impulsar i promocionar aquelles les línies de treball que permetin desenvolupar programes i actuacions formatives que afavoreixin la inserció en el mercat de les persones del municipi. I tot això ho farem a través dels següents PROJECTES PROPIS:
 

Informació Servei d’informació i assessorament en temes de formació, ocupació i mercat de treball.
  • Informació laboral i professional
  • Eines de recerca de feina
  • Formació i capacitació
  • Tràmits a Internet
  • Manuals
 

Mô Actiu: Teniu a la vostra disposició un Espai Integral de Recursos, espai gratuït d’auto consulta, d’accés públic i gratuït, amb personal de suport per a consultes puntuals relacionades amb la vostra FORMACIÓ I OCUPACIÓ. 
 

 


Tallers d’inserció laboral: dirigits a joves amb dificultats que influeixen en els seus processos de recerca de feina.Aula Mentor: formació oberta, flexible i a través d’Internet, dirigida a persones adultes que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals.Informació Unió Europea: Servei d’informació i assessorament per a les persones que es vulguin beneficiar del principi de lliure circulació: homologació de títols estrangers, CV Europeu i treballar a Europa.Observatori Municipal del mercat de treball: estudi de las necessitats i evolució del mercat de treball.Formació en noves tecnologies:

Formació en noves tecnologies: aquestes són una eina bàsica per a facilitar l’accés a la formació i a l’ocupació. Dirigit a persones entre 30 i 45 anys, qualificades i amb experiència professional que per circumstàncies de la situació del mercat de treball actual es troben en situació de desocupació i que provenen de sectors d’activitat econòmica amb poques possibilitats de regeneració.Accions formatives gratuïtes

Accions formatives gratuïtes

 Col·laboracions socials Col·laboracions socials
Contractació de treballadors/es desocupats/ades per tal de dur a terme accions de recuperació d’espais públics mitjançant la fórmula de treballs temporals de col·laboració social

 

 

 

 
 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia