Buscar
     
 

Polítiques d'igualtat. Què és?

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat és l’àrea encarregada de vetllar per la defensa dels drets de dones i homes en igualtat de condicions, així com l’encarregada d’introduir la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la societat.

L’Ajuntament de Maó ha estat pioner en la creació d’una Regidoria de Polítiques d’Igualtat, als anys noranta, a Menorca, i ha desenvolupat i aplicat estratègies i polítiques enfocades a promoure la plena igualtat de drets entre dones i homes.

Els canvis legislatius i socials que s’han produït al llarg d’aquesta dècada han estat notables. A escala estatal, l’aprovació de la Llei orgànica 3/2007, del 22 de març, per a la igualtat efectiva de dones i homes , conjuntament amb la creació del primer Ministeri d’Igualtat, han estat dues grans fites que estan impulsant les polítiques d’igualtat i millorant la situació de les dones per a l’assoliment de la plena igualtat.
 

Tornar
 
 
   
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia
 
Ajuntament de Maó
Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS   Contactar