Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'alcalde de Maó visita l'explotació ramadera del lloc de Santa Catalina

Seguint amb la ronda de visites impulsada per l'Alcalde de Maó a empreses locals de diferents sectors, aquest matí, Héctor Pons, acompanyat per la regidora de Microciutat, Comerç i Turisme, Carme Segui, ha visitat l'explotació ramadera del lloc de Santa Catalina.

L'explotació de Santa Catalina és un negoci familiar dedicat a la producció i venda, principalment, de formatge i embotits artesans. Concretament, aquest negoci local produeix al voltant de 50 tones de formatge a l'any. Durant la visita, l'Alcalde i la Regidora han fet un recorregut per totes les fases del procés de producció, acompanyats del responsable de l'explotació, Lluís Riera.

Durant la visita, Héctor Pons ha explicat que "Santa Catalina és un exemple de com és possible que el sector del camp es pugui adaptar i avançar a través de les noves tecnologies i el sector digital". En aquest sentit, aquesta explotació ramadera ha anat incorporant una sèrie de màquines especialitzades que, combinades amb tot el procediment artesà, aconsegueixen un producte local de primera qualitat.

Héctor Pons, ha explicat, també, que l'explotació ramadera de Santa Catalina "reflecteix molt bé el model que volem per al nostre municipi, basat en el consum del producte local i l'economia circular". En definitiva, es tracta d'un model de producció sostenible, que compta, a més a més, amb el certificat de benestar animal.

Aquesta vista s'emmarca dins la ronda de desplaçaments del Batle de Maó a empreses locals de diferents sectors, amb l'objectiu de posar en valor la diversitat del teixit econòmic del municipi i conèixer quina és la situació actual de les empreses.

Així mateix, l'Ajuntament s'ha posat a disposició d'aquestes empreses per ajudar, amb tot allò que estigui al seu abast, a reimpulsar l'activitat econòmica del municipi, en aquests moments tan complexos.Imatge