Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

L'Ajuntament de Maó presenta el seu programa d'activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra les Dones (25N)

Aquest dimecres, dia 18 de novembre, s'ha presentat el programa d'activitats de l'Ajuntament de Maó amb motiu del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència Contra les Dones, que enguany s'ha adaptat a totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries.

El programa d'aquest any es desenvoluparà entre els dies 19 i 28 de novembre, i inclou activitats molt diverses que van des de xerrades i taules rodones, passant per una obra de teatre o una nit de música de cantautors, fins a la lectura del manifest de l'Ajuntament de Maó.

El primer d'aquests actes serà la xerrada a càrrec de la Dra Mónica Alario, a Ca n'Oliver, que analitzarà la temàtica de "La reproducció de la violència contra les dones i filletes en la pornografia". Se celebrarà aquest dijous, a partir de les 19.30 hores, a Ca n'Oliver i l'aforament serà limitat.

Durant presentació del programa d'actes, la regidora d'Igualtat, Catalina Ferrer, ha explicat que "l'acte central se celebrarà el dia 25 de novembre a la plaça Constitució, on es farà la lectura del manifest de l'Ajuntament de Maó i es llegiran els noms de les persones assassinades".

Per la seva part, l'alcalde de Maó, Héctor Pons, ha explicat que "celebram aquest programa perquè tot i la situació que esteim patint amb la pandèmia, no podem deixar de banda aquesta xacra social que, malauradament, afecta moltes dones arreu del món, però també a la nostra illa i al nostre municipi". Per aquest fet, és important que tots fem un esforç per aturar des dels micromasclismes fins a les violències i agressions".

També han participat en aquesta presentació la portaveu del grup municipal socialista, María José Camps, els regidors del grup municipal Ara Maó, Toni Carrillos i Manuel Lora, i la regidora del PP, Margarita Pons.


Imatge