Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Aquest cap de setmana no es limitarà l'accés de vehicles al passeig Marítim. Al port, es manté la limitació durant les franges horàries per passejar i fer esport.

L'Ajuntament de Maó informa que, a diferència de la setmana anterior, aquest cap de setmana NO es limitarà l'accés de vehicles al passeig Marítim. Per tant, durant tot el cap de setmana, es podran utilitzar les places d'aparcament situades en aquesta via.

Pel que fa al port, l'Ajuntament manté la limitació de vehicles només a residents, entre la costa de Rochina i la costa de Corea, per tal de permetre una circulació de vianants segura i ordenada, segons els horaris següents:

Divendres: entre les 20.00 i les 23.00 h.

Dissabte i diumenge: entre les 6.00 i les 10.00 h i entre les 20.00 i les 23.00 h.

El consistori recorda que s'han de seguir respectant les normes sanitàries vigents i, per tant, s'ha de mantenir, en tot moment, una distància física de seguretat d'almenys 2 metres.

Imatge 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia