Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

L’Ajuntament de Maó adoba i asfalta el carrer de Sant Gabriel, a Sant Climent, i el camí de Serra Morena, al terme municipal de Maó

L’Ajuntament de Maó ha adobat i asfaltat, durant aquesta setmana, el darrer tram del carrer de Sant Gabriel, de Sant Climent, situat entre els carrers Sant Jaume i Sant Llorenç, mitjançant una actuació que ha suposat la inversió de 17.000 euros.

Amb aquesta obra queda enllestit el darrer tram de Sant Gabriel, després que s’hagi procedit a realitzar diferents actuacions en altres punts d’aquesta via. L’objectiu final és millorar l’estat del paviment de Sant Climent i donar resposta a les demandes del veïnat d’aquesta zona.

D’altra banda —i també aquesta setmana—, l’Ajuntament de Maó ha acabat les feines de reparació i asfaltat d’un tram de devers 600 metres del camí de Serra Morena, al terme municipal de Maó, que quedava pendent d’adequar.

Les obres, realitzades mitjançant una partida de 25.000 euros, han permès millorar la comoditat i seguretat del veïnat de tota aquesta zona, sobretot a l’hora d’entrar als seus domicilis i de sortir-ne.


Imatge