Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

L’Ajuntament de Maó construeix un nou aparcament a l’entorn de la plaça Eivissa, que permetrà habilitar-hi un total de 49 noves places

L’alcalde de Maó, Héctor Pons, i la tinenta d’Alcaldia d’Urbanisme i Obra Pública, Dolores Antonio, han visitat, aquest dijous, les obres que s’estan executant a l’entorn de la plaça Eivissa, de Maó, per a construir-hi un nou aparcament provisional, que permetrà habilitar-hi un total de 49 noves places; d’aquestes, 37 seran per a cotxes i 12, per a motos.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Maó ha posat en marxa aquest projecte per donar resposta a les demandes ciutadanes del veïnat d’aquesta zona, que reclama un augment de places d’aparcament per estacionar els seus vehicles.

D’altra banda, el pressupost per a l’execució d’aquesta obra és de 278.300 euros (amb l’IVA inclòs) i l’empresa adjudicatària és Antonio Gomila S.A, que va presentar la millor oferta al procediment d’adjudicació obert.

El període d’execució de l’actuació és de quatre mesos i està previst que les obres puguin estar enllestides, aproximadament, d’aquí dos mesos.


Imatge