Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
           

Imatge
20/01/2020
L'objectiu d'aquesta iniciativa és convertir el port en un espai més amable i més atractiu per a la ciutadania, on es puguin desenvolupar noves i diverses activitats.
 

L'Ajuntament proposa la reordenació de la zona del moll de passatgers i estació
marítima del port de Maó

L'Ajuntament de Maó vol iniciar un procés per redefinir la urbanització de la zona del moll de passatgers i estació marítima del port de Maó, que s'haurà de dur a terme d'acord amb les directrius del Col·legi d'Arquitectes de Balears.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és convertir aquesta zona del port, la més pròxima al centre de la ciutat, en un espai més amable i més atractiu per a la ciutadania, on es puguin desenvolupar noves i diverses activitats.

Per això, l'Ajuntament de Maó ha sol·licitat una reunió a l'Autoritat Portuària de Balears, amb la intenció d'abordar aquesta i altres propostes, des de l'objectiu —compartit entre ambdues institucions— de convertir el port de Maó en un espai més dinàmic i atractiu.

Així, l'Ajuntament ha proposat a l'Autoritat Portuària de Balears, com a primera mesura, la creació d'un parc infantil al port de la ciutat, que se situaria a la zona lliure annexa a l'edifici Llevant. Des del consistori han assenyalat que l'entorn de l'accés per Rochina és un dels punts del port més connectats amb la ciutat. I ho serà encara més quan s'acabin les
obres del nou ascensor.

Concretament, la voluntat de l'Ajuntament és la de fer possible que, durant la primavera i l'estiu venidors, els més petits de la ciutat puguin gaudir d'aquesta nova instal·lació al port. D'aquesta manera, l'equip de govern municipal pretén impulsar la dinamització d'aquest entorn perquè pugui ser utilitzat per la ciutadania per a noves activitats.


Imatge