Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

09/01/2020
Del total de 41 sol·licituds, 36 han estat presentades per homes i 5 ho han estat per dones
 

L'Ajuntament aprova la llista provisional d'admesos per optar a les 8 places de policia local

L’Ajuntament de Maó ha aprovat una llista provisional de 41 persones aspirants admeses per optar a les 8 noves places de policia local convocades pel consistori. Del total de 41 sol·licituds, 36 han estat presentades per homes i 5 ho han estat per dones.

Per altra banda, també s’han nomenat les persones integrants del tribunal previst a les bases de la convocatòria, que estarà presidit per l’inspector en cap de la Policia Local, Vicente Vaquero Piñas. D’aquesta manera, l’Ajuntament ampliarà el nombre d’agents de policia a la ciutat.

La llista provisional de persones admeses es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament; les proves de selecció començaran el pròxim dia 14 de gener de 2020, amb les proves físiques.

Amb aquesta convocatòria es dona resposta a una reivindicació del cos de Policia Local, que actualment compta amb 50 agents i que, una vegada finalitzi aquest nou procés de selecció, disposarà d’un total de 58 policies.

Així mateix, cal recordar que l’any 2018 es va ampliar la plantilla amb un nou agent i que l’any 2005 van entrar a formar part de la Policia Local de Maó un total d’11 agents interins.

Regulació extraordinària de policies interins

D’altra banda, i d’acord amb la nova normativa autonòmica, s’està duent a terme una regulació, tutelada per l’EBAP, mitjançant la qual un total de 8 agents interins, que ja formen part de la Policia Local de Maó, aconseguiran una plaça fixa si superen el darrer tràmit del procés regulatiu, que consta d’un concurs de mèrits, necessari per optar a la plaça. Les bases d’aquest procediment ja han estat publicades al BOIB.

Paral·lelament, també s’està tramitant la regularització de 5 oficials de Policia interins, a més del subinspector del cos, que també està previst que regularitzin la seva plaça dins la Policia Local i passin a formar part de la plantilla fixa.