Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

73 actuacions pels efectes del temporal de vent a Maó

La policia local de Maó ha gestionat una setantena de peticions relacionades amb els danys materials causats pel temporal de vent del dilluns 11 de novembre. En concret, entre la policia local, brigada municipal, bombers i personal d'FCC s'han dut a terme 73 actuacions repartides per la ciutat de Maó, Sant Climent i Llucmaçanes.

La major part estaven relacionades amb arbres caiguts (32 actuacions); o senyals de trànsit en mal estat (aproximadament 10). Les altres tenien a veure amb inundacions i problemes en l'enllumenat públic de Maó i Sant Climent (4 actuacions) o amb elements que s'havien desprès d'alguns edificis, com teules o finestres. També s'està posant remei a l'esfondrament de paret seca propera a la via pública i s'han retirat quatre vehicles afectats per arbres caiguts.

Des de l'Ajuntament de Maó s'agraeix la col·laboració de les persones que han avisat dels incidents i han ajudat, així, a resoldre'ls de manera més eficient.

Imatge



 

 
Contactau amb l’Ajuntament Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament de Maó (plaça Constitució, 1. Maó Tel. 971 36 98 00) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.


Consultes i suggeriments  Queixes i fotodenúncia