Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

09/10/2019
El certamen és una iniciativa de la Regidoria d’Igualtat i s'emmarca en la celebració del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones 2019, que tindrà lloc el pròxim 25 de novembre.
 

L’Ajuntament convoca la V edició del concurs jove de curtmetratges 'Jo dic prou!'

Maó, 8 d'octubre de 2019

Un any més, l’Ajuntament de Maó convoca el concurs jove de curtmetratges 'Jo dic prou!, adreçat als joves de fins a 30 anys, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebrarà el pròxim 25 de novembre.

La iniciativa pretén conscienciar i implicar els més joves en la lluita contra aquesta xacra social, i hi pot participar qualsevol jove que hagi nascut, estudiï o resideixi a Menorca.

Com a novetat, enguany el guanyador de la categoria de fins a 18 anys rebrà un val per valor de 300 euros i el guanyador de la categoria a de 18 a 30 n’obtindrà un altre de 700 euros; premis que podran gastar en una botiga d’informàtica. El veredicte es farà públic durant l’acte de sensibilització del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebrarà el dia 24 de novembre, a les 12 hores, al carrer de ses Moreres.

El termini de presentació és fins al dia 17 de novembre.


Concurs de curtmetratges fets per joves, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència sobre les Dones 2019