Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Street Day 2019, la festa de l’skate i de la cultura urbana

Maó, 15 de maig de 2019

Aquest dissabte, 18 de maig, de 16 a 23 hores, tindrà lloc a l’skatepark del carrer Sínia Costabella la cinquena edició del festival Street Day.

L'esdeveniment, que organitza la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Maó, comptarà amb la col·laboració de Buragun, 360o, La Unión, Hip-Hop Menor-K i el Club Skate Menorca. A més, la iniciativa s'unirà a la celebració del festival Maó+Flors.

L'Street Day és un esdeveniment dedicat al món de l’skate i de la cultura urbana, que s'ha consolidat a l'illa gràcies al gran èxit obtingut en passades edicions. Enguany, el festival comptarà amb competicions de diferents modalitats de skateboard, scooter i bmx, així com actuacions musicals.

A les 16.00 hores, s'iniciaran les activitats sobre rodes, acompanyades amb una pintada de grafits en directe, així com música a càrrec de DJ Bass. A més, a partir de les 20.00 hores començarà el concert de rap, amb l'actuació de Bounce, BIZZY, Lucía Leona i Maikito & Neuro.

També per als més petits, de 16.00 a 17.00 h, hi haurà pintacares i circuit per practicar sobre rodes.

L'esdeveniment, que té l'objectiu de fomentar la pràctica de l'activitat física a l'aire lliure i donar visibilitat a la cultura urbana, es dirigeix al públic més jove, però és obert a totes les edats i és completament gratuït.


Imatge