Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
11/03/2019
La cursa tindrà lloc aquest diumenge, 17 de març, i tindrà caràcter solidari a benefici de les associacions Alba Menorca i Aspanob. Enguany, l'esdeveniment comptarà amb l’animació de la batucada formada per les integrants de Mendó Fem Renou i Sombé.
 

El port de Maó acollirà la VI Cursa de la Dona

La cursa tindrà lloc aquest diumenge, 17 de març, i tindrà caràcter solidari a benefici de les associacions Alba Menorca i Aspanob.

Enguany, l'esdeveniment comptarà amb l’animació de la batucada formada per les integrants de Mendó Fem Renou i Sombé.

Maó, 11 de març de 2019

Aquest matí, s’ha presentat la VI Cursa de la Dona de Maó, que tindrà lloc el pròxim diumenge, 17 de març, en el marc del programa d’actes de celebració del Dia de la Dona.

La presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Conxa Juanola, del regidor d’Igualtat, Biel Pons, de la presidenta de l’associació Alba Menorca, Cristina Fernández, i de les integrants de la batucada Mendó Fem Renou, Julia Muñoz i Menxu Iniesta.

Conxa Juanola ha recordat el caràcter solidari de la cursa, que un any més serà a benefici de les associacions Aspanob i Alba Menorca, i ha posat en valor la lluita “d’aquestes dones tan fortes que fan front a aquesta situació de malaltia amb aquesta alegria i energia”.

Des de la Regidoria d’Igualtat, Biel Pons ha assenyalat que “des que vam entrar a governar vam decidir que aquesta cursa s’havia d’emmarcar dins els actes del Dia de la Dona, i li vam voler donar un sentit de reivindicació, festa i de visibilització de la figura de la dona des d’un punt de vista esportiu i familiar”, i ha assegurat que “cal mostrar totes les facetes de la dona, la social, la cultural o l’esportiva, sobretot en aquests temps que ara corren, on es posen en dubte molts drets humans relacionats amb la dona”.

Pons també ha volgut donar les gràcies, per la seva col·laboració, a les empreses Apalliser, Distribuciones Goñalons i a l'Autoritat Portuària de Balears (APB).

Per la seva banda, Cristina Fernández ha agraït a l’Ajuntament que hagi tornat a comptar amb les associacions Aspanob i Alba Menorca, i ha fet una crida a la participació de tota la ciutadania.

Finalment, Julia Muñoz ha explicat que la cursa comptarà amb l’animació de la batucada feminista Sombé, que arribarà des de Barcelona i Granada en el marc de la col·laboració que ha establert amb la batucada menorquina Mendó Fem Renou, creada recentment.

Recorregut i inscripcions

La cursa començarà a les 10 hores i el punt de sortida serà el parc Rochina. Els participants podran triar entre dos recorreguts, un de 2,6 km i un altre de 7,8 km.

El preu de la inscripció és de 5 euros per als adults i de 3 euros per als infants, i es pot realitzar a través de la pàgina web d’Elitechip, o una hora abans al mateix lloc d’inici de la cursa.Imatge