Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
11/02/2019
Amb la renovació d'aquest reconeixement, l'Ajuntament referma el seu compromís amb la defensa i promoció dels drets de la infància.
 

Unicef renova el reconeixement de Maó com a Ciutat Amiga de la Infància

Amb la renovació d'aquest reconeixement, l'Ajuntament referma el seu compromís amb la defensa i promoció dels drets de la infància.

Maó, 11 de febrer de 2019

En virtut de la documentació aportada per l'Ajuntament de Maó, i en compliment dels requisits previstos en la convocatòria de l'any 2018, UNICEF Comité Español ha renovat el reconeixement de Maó com a Ciutat Amiga de la Infància per al període 2018-2022.

Amb la renovació d'aquest reconeixement, l'Ajuntament referma el seu compromís amb la defensa i promoció dels drets de la infància, així com la voluntat de continuar dissenyant polítiques públiques basades en l’aplicació de la Convenció sobre els drets de l'infant.

D'aquesta manera, l'Ajuntament es compromet a seguir posant en marxa programes adreçats als infants i a les famílies, prestant especial atenció als col·lectius més vulnerables i en risc d'exclusió social, així com a seguir promovent la participació d'infants i joves en la generació de propostes per al municipi.

A més, l'Ajuntament adopta el compromís de coordinar les seves accions amb els centres educatius i les associacions del municipi, amb l'objectiu de desenvolupar el concepte de Ciutadania Global.


Imatge