Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
04/12/2018
L'encesa dels llums de la ciutat tindrà lloc el dia 5 de desembre, a les 18 hores, amb l'espectacle dels Llumets.
 

Una bolla gegant transitable i un vídeo mapping al pont de Sant Roc s'afegiran a la renovació de l'enllumenat de Nadal

L'encesa dels llums de la ciutat tindrà lloc el dia 5 de desembre, a les 18 hores, amb l'espectacle dels Llumets.

Maó, 4 de desembre de 2018

Aquest matí, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Membrive, i el regidor de Microciutat, Manolo Lora, han presentat les novetats d'enguany pel que fa a la il·luminació nadalenca de la ciutat. Durant la presentació, han estat acompanyats per Tomeu Fiol i Raúl Vargas (Kodomos), representants de l'empresa iluminaM.

Maria Membrive ha explicat que aquest any "s'han renovat tots els llums de Nadal, i s'han preparat dues importants novetats per ambientar la ciutat". Per una banda, a la plaça del Carme s'ha instal·lat una bolla gegant transitable, que permetrà als vianants passar pel seu interior i, per altra banda, s'ha preparat un vídeo mapping, que consistirà en la projecció d'imatges virtuals al pont de Sant Roc (plaça Bastió) durant totes les festes nadalenques.

Per la seva banda, Manolo Lora ha explicat que la renovació dels llums de Nadal tindrà un cost de 57.000 euros, i la projecció del vídeo mapping de 12.000 euros.

Vídeo mapping al pont de Sant Roc

El mapping del pont de Sant Roc es podrà veure tots els capvespres, des del dia 5 de desembre fins al 5 de gener, i les imatges que es projectaran es dividiran en tres temàtiques diferents: primer estaran relacionades amb la família i el Nadal, després amb la festa de Cap d'Any i, finalment, amb l'arribada dels Reis d'Orient.

Activitats complementàries

El 23 de desembre tindrà lloc la primera de les dues activitats que complementaran el vídeo mapping, i que consistirà en la projecció de les postals nadalenques que, prèviament, hauran dibuixat els fillets i filletes de la ciutat a través de les escoles. També es podran enviar les postals per a ser projectades a través del web de l'empresa iluminaM (www.iluminam.com/nadal).

La segona activitat tindrà lloc el dia 2 de gener, i comptarà amb la participació de diversos artistes menorquins, que pintaran en directe i veuran les seves obres projectades a la façana del pont de Sant Roc.
Imatge