Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
11/10/2018
L’objectiu és posar fi a la problemàtica dels abocaments incontrolats en aquest punt.
 

L’Ajuntament elimina el punt de recollida de residus del camí de sa Boval

L’objectiu és posar fi a la problemàtica dels abocaments incontrolats en aquest punt.

Maó, 11 d’octubre de 2018

La setmana passada, en coordinació amb els responsables del Parc Natural de s’Albufera des Grau, l’Ajuntament va retirar els contenidors de recollida de residus situats a l’entrada del camí de sa Boval, a la carretera de Maó a Fornells, amb l’objectiu que l’eliminació d’aquest punt de recollida posi fi als abocaments incontrolats que sovint tenen lloc en aquest indret.

El regidor de Recursos i Sostenibilitat, Rafael Muñoz, ha explicat que la retirada dels contenidors és un pas més per solucionar de manera definitiva la problemàtica que es produeix des de fa temps en aquest punt, mentre s’augmenta la vigilància i es fa feina per reordenar l’espai de manera definitiva.

Des de l’Ajuntament, una vegada més, es fa una crida a la responsabilitat, i es recorda que aquest tipus de comportaments incívics tenen costos per a la imatge del municipi, i poden generar problemàtiques ambientals. A més, es recorda als ciutadans que al web de l’Ajuntament disposen de tota la informació necessària per a una gestió correcta i eficient dels residus.


Imatge