Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
01/08/2018
L’Ajuntament vol recordar a la ciutadania, una vegada més, que l’aigua és un recurs limitat i molt valuós, i no ha de ser malbaratat.
 

L’Ajuntament demana un consum responsable d’aigua davant l’augment de la demanda dels darrers dies

Maó, 1 d’agost de 2018

Davant l’important augment de la demanda d’aigua al municipi, a causa del creixement de la població durant els mesos d’estiu i de l’onada de calor dels darrers dies, l’Ajuntament fa una crida a la moderació en el consum d’aquest recurs, tant dels grans consumidors com dels residents i visitants.

L’augment de la demanda d’aigua dels darrers dies obliga a posar el funcionament de les infraestructures hidràuliques al màxim de la seva capacitat, i l’Ajuntament treballa per garantir-ne l’abastiment.

Així mateix, l’Ajuntament vol recordar a la ciutadania, una vegada més, que l’aigua és un recurs limitat i molt valuós, i no ha de ser malbaratat.

Recomanacions per a un consum racional d’aigua

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de tota la ciutadania i recorda que es poden prendre mesures per a un consum més racional i eficient de l’aigua, com moderar el reg de jardins, i evitar-lo entre les 8 i les 20 hores, o revisar l’estat de les aixetes de la casa per evitar fuites.


Imatge