Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

12/07/2018
La visita va consistir en un recorregut pels diferents punts d’informació turística, ubicats a l’estació d’autobusos, plaça de s’Esplanada, Ca n’Oliver, Claustre del Carme, Ajuntament i port de Maó, respectivament.
 

Carlos Montes i Maria Membrive visiten els informadors turístics que participen en el projecte mixt d’ocupació i formació 'Bristol 170'

El tinent d’Alcaldia d’Esports, Joventut i Formació, Carlos Montes, i la regidora de Comerç, Turisme, Promoció Econòmica i Activitats, Maria Membrive, van visitar, la setmana passada, els deu informadors turístics del municipi de Maó que participen en el projecte mixt d’ocupació i formació 'Bristol 170'.

Maó, 12 de juliol de 2018

La visita va consistir en un recorregut pels diferents punts d’informació turística, ubicats a l’estació d’autobusos, plaça de s’Esplanada, Ca n’Oliver, Claustre del Carme, Ajuntament i port de Maó, respectivament.

Els deu informadors turístics constitueixen l’alumnat treballador del projecte mixt d’ocupació i formació en promoció turística local i informació al visitant “Bristol 170”, iniciar el febrer de 2018; la iniciativa està emmarcada en el programa SOIB 30 FORMACIÓ I OCUPACIÓ i finançada amb fons del SOIB, mitjançant Conferència Sectorial, dirigit a persones de més de 30 anys en situació d’atur.

El certificat de professionalitat de Promoció Turística Local i Informació al Visitant, que s’imparteix en la part formativa i durant els nou mesos de durada del projecte, permet que les persones que siguin aptes puguin accedir a llocs de feina relacionats amb la informació turística, caps d’oficina d’informació turística i promotors turístics, entre d’altres.

Fins al període de Setmana Santa, la part laboral va consistir a visitar els llocs d’interès turístic més rellevants i preparar el material necessari que els hauria de permetre, a continuació, dur a terme la seva feina com a informadors turístics.

Volem destacar la bona feina i la satisfacció institucional amb tot el grup de treballadors i treballadores. I, com no pot ser d’altra manera, els animam a continuar en aquesta línia de millora contínua en el seu camp professional.

Així mateix, destacam l’alt percentatge d’inserció laboral dels col·lectius de treballadors que han estat contractats per mitjà dels programes mixtos de formació i ocupació durant aquests darrers anys. És, sens dubte, un fet indicador de la necessitat de seguir impulsant aquestes polítiques actives d’ocupació, amb l’objectiu de reduir la taxa d’atur a través de la millora de l’ocupabilitat de persones treballadores.