Plaça Constitució, 1 07701 Maó · 971 36 98 00 · alcaldia@ajmao.org
         
 
 
 
Ajuntament Administració municipal Turisme Seu electrònica Cambiar idioma al aleman

Imatge
11/07/2018
L'objectiu del programa és fer difusió conjunta de tota l’activitat cultural del municipi.
 

L’Ajuntament presenta l’agenda cultural d’estiu ‘Maó és cultura’

• La publicació recull les activitats culturals programades a Maó durant els mesos d’estiu.
• S’han editat 14.000 exemplars, que es repartiran casa per casa.

Maó, 11 de juliol de 2018

Aquest matí, el primer tinent d’Alcaldia de Cultura, Héctor Pons, ha presentat l’agenda cultural d’estiu ‘Maó és cultura’, que inclou totes les activitats que tindran lloc a Maó durant els mesos de juliol, agost i setembre.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Luis Alejandre, de la Fundació Illa del Rei, Fina Salord, de l’Institut Menorquí d’Estudis, Nito Mercadal, de l’Orfeó Maonès, Miquel Pérez, de l’Associació de Veïns de Sa Mesquida, i Marcos Vidal, de l’Associació de Veïns des Murtar.

Millorar la difusió de l’activitat cultural de Maó

Héctor Pons ha explicat que “l’objectiu és concentrar i fer difusió conjunta de tota l’activitat cultural del municipi”, i ha afirmat que “és una passa endavant, i esperam que en els pròxims anys es pugui mantenir i millorar”.

L’agenda inclou totes les activitats organitzades tant per l’Ajuntament i d’altres administracions, com per les diferents entitats, associacions i establiments d'oci del municipi.

En total, s’han imprès 14.000 exemplars, que es repartiran per totes les cases de Maó, i també estaran disponibles en diferents punts de la ciutat.


Imatge